兩個女仔食完晏之後,見仲有啲時間,想食埋甜品先返屋企,但係兩個狂咳嘅朋友,有咩資格食糖水呢?喺旺角行嚟行去終於搵到啱我哋嘅選擇😻😻其實仲有好多其他選擇都好吸引,但係今日我哋嘅狀態只係適合呢一類😂😂😂😂川貝雪耳烤雪梨$68個杯好精緻,佢應該係連埋個杯一齊拎去燉,連個手握位都暖呼呼的🥰🥰🥰🥰個雪梨燉到個口感剛剛好,雪耳嘅口感連埋一粒粒嘅微甘川貝,食落去個喉嚨好舒服南北杏雪耳烤雪梨56呢個就好似媽媽牌嘅雪梨湯,南北杏爽脆嘅口感配埋啲雪耳又係食得好舒服,唔知個雪梨係乜嘢品種,好甜,清甜到好似食緊糖咁😄😄😄同埋好好嘅,就係我哋兩個食完之後第二日都冇嘢痰,證明佢係天然嘢👍👍👍讚讚讚下次冇咳,一定要試埋佢其他招牌甜品!
川貝雪耳烤雪梨$68
南北杏雪耳烤雪梨56
下次冇咳,一定要試埋佢其他招牌甜品