2024-04-30
旺角瓊華呢間喜來稀肉地道嘅韓國燒烤。正👍🏻。環境方面,真係坐得好舒適闊落。而且店員服務很好。上菜速度理想。坐低首先會上咗兩碟特定前菜。其他不同既配菜就自助形式,好企理。啲生菜好新鮮好爽脆。我好鍾意食泡菜同埋芽菜仔,呢度可以食幾多都得。超正。而且佢嘅泡菜有兩款選擇。😋👍🏻👍🏻👍🏻我哋兩個人叫咗1)調味醬油雞肉2)石鍋牛肉拌飯3)烤調味牛排骨 - 整體肉質好鮮嫩入味😌唔錯👍🏻。我哋今次跟咗韓國食法用生菜包住啲燒肉同埋飯再加少少醬汁,呢個食法好推介,因為咁樣就唔會覺得好油膩。😀個石頭鍋飯超讚👍🏻。唔單止食咗好耐都仲熱辣辣,而且裏面嘅配料都好足又有啲飯焦,好香好惹味。扺食。燒完肉後爐邊嘅蛋:一邊有芝士/一邊係原味,食完燒肉時間啱啱好就可以食。整體上我都覺得好滿意👍🏻絕對唔伏。好推介。
旺角瓊華呢間喜來稀肉地道嘅韓國燒烤。正👍🏻。
整體上我都覺得好滿意👍🏻絕對唔伏。好推介。