2018-10-20
公司突然間話要搞party,緊係要黎忙裏偷閒一下。不過都唔太高期望,始終覺得喺觀塘區搞小型party,質素可能都係一般般。但今日嚟到呢度完全令我對改觀哂!先講下佢地環境先❤️麻雀雖小但五臟俱全,而且環境非常之舒適,乾淨,企理。需要嘅設備亦都應有盡有,而且聽搞手講今次呢個到會服務同租場地咁樣夾埋一齊,仲有折扣優惠🤔🤔唔好以為party嘅嘢食就一定hea,食物嘅設計同配搭都花咗心思,方便我哋邊行邊玩邊食🤣我都未見過去party 嘅食物會擺得咁靚。平時出面大集團嗰啲,嚟到一兜兜大集匯就算㗎嘛,邊似得佢哋咁有心思。年parma ham都係即場切出嚟😋想要啲中式嘅食物?大把呀🤣真係唔怕你食唔曬,長食長有!而且問返負責人先知佢地係一間接近十年冇資助既私營社企,唔係講笑,呢類型嘅餐廳真係冇幾可喺市面上見到,有機會要約下啲同事上嚟搞下party,chill一chill🎉
年parma ham都係即場切出嚟😋
想要啲中式嘅食物?大把呀🤣