2019-06-19 538 views
可愛既同事們即興話放工去食野, 但又要配合我地老人家陳生要食中菜, 活動搞手Lu Lu 係時候出現發動佢平時既專長做資料搜集, 搵到公司附近有間睇落環境幾好既中式餐廳。一於try try 好正好大隻,熱辣辣, 服務員俾我地影哂相先片, D staff 都好nice好好笑容一邊打一邊流口水, 好想再食!全人起動!!!!蜜汁叉燒 好好食!! 外層脆口 叉燒燶邊我最愛, 又有火暖住唔怕冷氣吹凍, Keep住熱, 不過我地班速龍好快清哂, 唔夠喉又叫多份食!肉汁鎖住裡面 淋得黎帶點軟身, 一定要食我唔食西瓜唔知mix西瓜點呢, 會唔會遲d有芒果呢, 好似都ok wo好夾好好食, mix埋既味一d都唔怪, 出奇地好食, 成羹拍入口如其名, 心太軟薄脆既外皮內嫰既豆腐, 蒜粒又唔會好似平時食個d咁痴哂牙好脆皮又滑軟身, 又叫左2份咸香味岩哂陳生岩岩証上菜香到飛起, 從未食過咁香既生菜包,一定要食, 仲有佢d菜都唔係普通既唐生菜好咬口又香, 必食!奶香濃, 必食!我冇份食, 不過d同事話麵唔錯, 熱辣辣
片皮鴨
一邊打一邊流口水, 好想再食!
片皮鴨
全人起動!!!!
蜜汁叉燒
肉汁鎖住裡面 淋得黎帶點軟身, 一定要食
我唔食西瓜
心太軟金磚
如其名, 心太軟
薄脆既外皮內嫰既豆腐, 蒜粒又唔會好似平時食個d咁痴哂牙
鹽香燒雞
好脆皮又滑
蜂蜜安格斯牛肉
軟身, 又叫左2份
雲腿海味手工拉麵
咸香味岩哂陳生
生菜包
好咬口又香, 必食!
奶凍
奶香濃, 必食!
鳳梨酥
我冇份食, 不過d同事話麵唔錯, 熱辣辣
松露焗鮑魚
Other Info. : 可以有aisa miles
2019-06-18
$400 (Dinner)
心太軟金磚
鹽香燒雞