2018-06-22
尋晚有幾個好耐冇見嘅朋友約出嚟食飯, 臨去到之前先知原來食蒸海鮮, 本身都冇乜期望, 之前喺其他地方都食過幾次, 覺得成日要自己去整比較麻煩同埋價錢都唔平, 不過係今次食完之後有少少改觀初時以為個位好偏僻好難搵 但原來都唔係,喺大街隔離以為係普通一間餐廳, 入到去先知原來別有洞天 好大,個環境好靚我哋一行四人 嗌咗個$598套餐, 有龍蝦 海蝦 大蟶子蟹…… 真係算幾抵嘅 而且原來全程有人幫你蒸埋完全唔使自己做第一個食嘅係海蝦 啲肉好彈 好食可能佢嗰度地方夠大, 有幾層魚缸, 海鮮都係即叫即劏 非常新鮮龍蝦唔算好大隻 但係有膏 可能因為唔係好大隻反而好食, 肉質爽口其他海鮮都好新鮮 分量都好足夠 好抵食最後梗係要食埋個吸收曬所有海鮮精華嘅粥底啦依一餐係海鮮餐好多海鮮食, 但係我覺得最好嗰個餸 反而係佢個蒸雞 比起啲海鮮 更加好食 啲肉勁滑而且係黃油, 這是一個很大的驚喜最後一定要讚一讚佢哋嘅服務 店員好細心 幫你整好曬所有嘢 埋單每人200蚊有找
初時以為個位好偏僻好難搵 但原來都唔係,
喺大街隔離
以為係普通一間餐廳, 入到去先知原來別有洞天
好大,個環境好靚
第一個食嘅係海蝦 啲肉好彈 好食
龍蝦唔算好大隻 但係有膏 可能因為唔係好大隻
反而好食, 肉質爽口
其他海鮮都好新鮮 分量都好足夠 好抵食
最後梗係要食埋個吸收曬所有海鮮精華嘅粥底啦