2019-08-14 221 views
有個朋友入嚟接我放工,佢話想食漢堡,即使係條食街之中,都可以好輕易就搵到呢間Story Steak & Pasta,餐廳夠光猛闊落,第一印象勁正睇過餐牌之後,我揀左11號既板燒牛肩胛配飯,我朋友就揀左6號招牌手打安格斯牛肉漢堡,大家都好肚餓,好想快啲有得食!因為想試多啲嘢嘅關係,我哋一人點左一款湯,羅宋湯好足料,唔係得個咸字,而南瓜湯就好creamy !完全激發食慾!我點既餐飲凍咖啡好香好濃!餐廳上菜速度合理,好快我哋嘅主菜就登場,急不及待地切左一舊牛肩胛試吓,完全冇失望!超級重牛味,勁香口!再同朋友交換舊漢堡食下!同樣地舊安格斯牛勁多汁,勁juicy!意想不到咁好食!唔會炒到太老或者太un!食完牛仲可以食少少沙律!等個口唔好太油!同朋友都十分滿意!可以用呢個價錢食到餐咁好食嘅牛,勁抵食!

我點既餐飲凍咖啡好香好濃!

同朋友都十分滿意!可以用呢個價錢食到餐咁好食嘅牛,勁抵食!