2012-07-06
呢間 喜喜冰室 個位置比較唔方便, 近保良局果邊, 所以都唔係好多人不過見到佢門口d單張幾吸引, 於是入去一試, d味道都唔錯 不過d野味道偏濃, 中意清淡的話可能會覺得太重味! 價錢方面, 都唔算好平, 但裝修都唔錯, 可以一試!入面d裝修都幾好, 舊式風扇, 鏡, 掛飾, 仲有呢d咁得意ge野 奶茶 - 真係好正, 奶味同茶味都好濃, 仲有好耐冇見過ge方糖, 不過d方糖冇咩味... 下次要問下有冇茶走先!!!炒蛋+多士 - 個多士吸引, 唔係是旦加d牛油比你食果d, 佢d味好好, 有誠意呀!!!炒蛋都ok, 不過原來有蔥, 唔食蔥ge要記得叫走蔥啦!免治牛肉蛋飯 - 呢個正呀, 好夠味, 仲有個黃浪浪下ge太陽蛋! 如果d免治牛肉再多d就正啦...芝士焗薯蓉 - 呢個叫野食加7蚊就有啦, 雖然都幾mini, 不過佢最好食wor, 夠滑, 又食到芝士味, 但又唔會好滯, 推介;)
不過見到佢門口d單張幾吸引, 於是入去一試, d味道都唔錯 不過d野味道偏濃, 中意清淡的話可能會覺得太重味! 價錢方面, 都唔算好平, 但裝修都唔錯, 可以一試! 入面d裝修都幾好, 舊式風扇, 鏡, 掛飾, 仲有呢d咁得意ge野 奶茶 - 真係好正, 奶味同茶味都好濃, 仲有好耐冇見過ge方糖, 不過d方糖冇咩味... 下次要問下有冇茶走先!!! 炒蛋+多士 - 個多士吸引, 唔係是旦加d牛油比你食果d, 佢d味好好, 有誠意呀!!!
炒蛋都ok, 不過原來有蔥, 唔食蔥ge要記得叫走蔥啦! 免治牛肉蛋飯 - 呢個正呀, 好夠味, 仲有個黃浪浪下ge太陽蛋! 如果d免治牛肉再多d就正啦... 芝士焗薯蓉 - 呢個叫野食加7蚊就有啦, 雖然都幾mini, 不過佢最好食wor, 夠滑, 又食到芝士味, 但又唔會好滯, 推介;)