2020-01-08 116 views
係旺角行完街搵餐廳食飯突然想飲尼度既芝士芒果沙冰所以再次encore 尼間樓上cafe一般都係較full,bk定枱好啲,好彩當日仲有bar枱既位水牛芝士牛油果沙律•大大粒水牛芝士配上青瓜蔬菜好fresh 牛油果🥑不會太生太硬 加上芝麻醬味道很不錯黑松露魚籽卡邦尼意粉•意粉生熟度剛好,配上黑松露十分惹味,醬好creamy,個人覺得不用再加上太多魚籽,會略咸,長長的餅我覺得只係裝飾既作用😝超級水果茶•正常水果茶味道,甜度適中,水果肉也不少芝芝芒芒(沙冰)•芝士滿滿咁鋪喺面層,下層既芒果汁充滿絞碎左既芒果蓉,唔會覺得係好稠好淡既沙冰,甜度十足,飲完都會有d飽肚既感覺😋蒲燒鰻魚玉子包•包相當大件,鰻魚很厚,每咬一啖都有滿滿既玉子同鰻魚,配上牛油同芝士,既邪惡但滿足🥰但真心要同朋友share,唔係太多會有點膩另跟薯角&小沙律🥗
係旺角行完街搵餐廳食飯
突然想飲尼度既芝士芒果沙冰

所以再次encore 尼間樓上cafe
一般都係較full,bk定枱好啲,好彩當日仲有bar枱既位

水牛芝士牛油果沙律

黑松露魚子卡邦尼意粉

黑松露魚籽卡邦尼意粉•

超級水果茶

超級水果茶•
正常水果茶味道,甜度適中,水果肉也不少

芝芝芒芒

芝芝芒芒(沙冰)•