2021-01-21
Mamaday不嬲都係行開玩味既路線,之前同朋友去過尖沙咀店。今次就同好閨密黎到油麻地店,三層的唐樓,每一個位置設計到好適合打卡,我明點解叫Studio喔😎可以係度影半日😂係自肋形式,係樓下買定飲品同caĸe就行樓梯上去,有2層的,我剩係去左2樓呢層,露台位置就有2張枱,去到嘅時候有人坐緊所以食飽之後行去影相📷🔸 73.5% Dark Chocolate $42我係朱古力控🍫呢杯73.5% Dark chocolate 好香濃呀!雖然係73.5%但唔係太苦,味道戴點點微甜💛飲到幸福嘅味道啊😍🔸Latte $40Latte 畫上了拉花,喜歡這圖案好靚呀~首先聞一聞先,味道好甘香☕️🔸布朗尼$42呢個Brownie有手掌咁大呀🖐🏽聽店員介紹嘅時候先知道原來係佢哋自家製㗎!外面烤得幾脆,會有啲鬆軟香濃朱古力味但唔太甜,仲有啲堅果係入面店員仲附送左佢哋新研發嘅”布朗尼曲奇”,質感就扎實脆口啲。🔸 薯仔撻 $68薯仔撻🥔整得好精緻,薯蓉食得出放咗啲忌廉入去一齊打蓉,薯蓉還有薯仔粒😬
🔸 73.5% Dark Chocolate $42
🔸Latte $40
Latte 畫上了拉花,喜歡這圖案好靚呀~
首先聞一聞先,味道好甘香☕️
🔸布朗尼$42
店員仲附送左佢哋新研發嘅”布朗尼曲奇”,質感就扎實脆口啲。
🔸 薯仔撻 $68