2019-10-01 1218 views
我本來喜歡食多菜,不過認為每種食物營養都要吸收下,因為我身體差所以唔會特別話要專登食素!今日朋友話要食,我又唔抗拒嘅試下囉!抱住試嘅心態,期望唔大!最後比我相像中好!唔好介意我影得樣衰,先睇相,已經有好多款,我只係試左一半,你想像下有幾多選擇!有沙律,炸物,涼拌,咸甜點,生果,中式小炒,湯,粉麵飯,飲品,雪糕,都唔知有有數漏~太多,而每種種類都有好多款架!味道唔曳架,你我以要求佢煮得幾特別,味道好又唔係漏就得啦,最推介個餃子,好似食緊肉,重點係要點埋旁邊專用醬油,十足紅油抄手,呢味成日要refill。太快飽,最幾連雪糕都食唔落!飲品方面比較差,羅漢果茶唔refill,其他又怪味,我最後只飲熱茶
$140 (Dinner)
  • 紅油抄手