2019-09-26 295 views
唔講你可能唔知,曾經風靡一時嘅板長壽司,佢哋嘅午市套餐相當抵食,最平一個餐$5x到$7x不等,已經可以有好多選擇,牛肉火鍋、三文魚腩丼、泡菜豚肉烏冬、咖喱豬扒飯等等,水準相當高,會員積分仲可以扣減加一服務費添。喜知次定食 $59😄😄😄😄—————————————從未食過喜知次,咁啱當日特別餐單有提供,雖然只係一條BB,但食完會覺得物超超超所值。定食一上枱,店員叮囑要熱食,魚肉嫩滑鮮甜,一d腥味都無,魚骨唔多好容易挑出,而魚皮燒得香脆可口,灑少少鹽已經帶出獨特魚皮香,一食已愛上,隨餐仲有一碗粒粒飽滿嘅珍珠米,一碗粟米粒沙律同麵豉湯,相當豐富,非常滿足!一人共消費:$39 (用會員積分扣減後)

喜知次定食 $59😄😄😄😄
—————————————

一人共消費:$39 (用會員積分扣減後)
2019-09-06
$39 (Lunch)