2023-03-04 6 views
來到一間日式串燒店, 又有串燒,又有烏雞食,其實都幾有特色。餐廳牆壁畫上浮世繪,感覺都似去左日本甘。喜聚麻辣滋補鮮烏雞,我們叫左半隻,烏雞份量對於兩個人而言剛剛好,好入味,麻辣帶有微甜,舌頭感受到醬汁的刺激,我都食到呢個辣度,仲有蟲草花,洋蔥提升到香味。食左甘耐周年優惠每位都有得食海鮮,貴妃蚌好鮮甜,廣島蠔都好飽滿,仲有滿滿蒜蓉,超香口。燒金菇肥牛卷 肥牛卷能包裹金菇,石板的熱力能保持到串燒的溫度。蒜蓉牛油金菇 金菇一整梳,牛油香濃,蒜蓉充夠,拌勻食去除草腥味。燒肉桂焦糖金菠蘿 菠蘿外層金黃色微焦的薄脆焦糖,菠蘿熱熱地,酸甜多汁,肉桂粉增添果香。稻庭烏冬豬骨湯配溫泉蛋 豬骨湯濃郁,拌以海帶,粟米,喜歡稻庭烏冬既爽滑,溫泉蛋是流心既,呢個主食很飽足。

燒金菇肥牛卷
肥牛卷能包裹金菇,石板的熱力能保持到串燒的溫度。

蒜蓉牛油金菇
金菇一整梳,牛油香濃,蒜蓉充夠,拌勻食去除草腥味。

燒肉桂焦糖金菠蘿

稻庭烏冬豬骨湯配溫泉蛋