2017-09-03 255 views
老婆一向都有我心,不過今次揀呢間餐廳真係令我喜出望外。老婆同我講呢間餐廳係一間以貓貓為主題既餐廳的時候,已經令我期待不已。作為一個熱愛小動物之人,可以下班後邊同貓貓玩,一邊用餐真的是愜意萬分的體驗。店內的佈置滿是歡樂的氣氛,一洗忙碌工作帶來的疲憊。好多聽個名覺得好吸引既特飲。咁就當然叫杯招牌特飲 - 我愛金莎 啦,特飲好足料,金莎配合朱古力雪糕既味,令人一試難忘。再來一個鵝肝意大利飯,又大又juicy既鵝肝,加上Creamy既意大利飯,非常滿意。足料既三文魚,碟面寫著微笑Smile,提醒食客要笑著珍惜呢刻快樂的時光。仲有好多卡牌 board game玩,好似好耐都冇同老婆玩過呢d小遊戲了。原來有好多老婆都冇玩過,等我慢慢教佢啦細心望下,原來呢間餐廳都有唔少獎喎。埋單400唔使,唔算係好平,不過食物質素同環境都好好,可以再來!(仲要順便探貓貓)講時講,點解冇貓貓樣啦? 因為...玩得開心,我竟然就係漏了幫貓貓影相啊,唯有下次再影過
老婆一向都有我心,不過今次揀呢間餐廳真係令我喜出望外。

店內的佈置滿是歡樂的氣氛,一洗忙碌工作帶來的疲憊。

好多聽個名覺得好吸引既特飲。

我愛金莎

黑松露鵝肝意大利飯

戀之花煙三文魚意粉

細心望下,原來呢間餐廳都有唔少獎喎。

2017-07-12
$200 (Dinner)
我愛金莎
黑松露鵝肝意大利飯