2020-05-17 44 views
📍 喜相逢經過太子砵蘭街見到呢間主打手工餃子既小店,簡約而充滿古色古香設計,而佢又有川菜供應,吸引左小編同男朋友入去醫下肚。-店鋪主打手工餃子同川式小食,價錢好經濟實惠,大家可以黎試下。-白菜豬肉煎餃餃子皮都算薄身,肉餡脂肪比例均勻,粒粒都脹卜卜好足料,肉質夠曬滑嫩Juicy,如果餃子皮可以煎得再脆d就好啦-芹菜豬肉餃入口好多肉汁,材料一樣好足料,加左芹菜所以好脆口,如果覺得淡味,可以配埋旁邊餐廳自製既豉油。-涼拌萵荀絲 (小辣)份量超級多,就係想像中既味道。點左微辣,一dd辣味再帶少少酸味,加上花生芝麻夠香口,青瓜增添口感,好開胃地址: 太子砵蘭街420號地下B號舖
📍 喜相逢

白菜豬肉煎餃
芹菜豬肉餃
涼拌萵荀絲 (小辣)

地址: 太子砵蘭街420號地下B號舖
$70 (Dinner)