2023-09-15 1112 views
黑松露安格斯牛柳粒炒飯 $118炒飯炒得幾乾食,唔會太濕或者太多油👍🏻不過黑松露味唔係好特出,只係得好淡好淡,唔難食,但呢個價錢,性價比麻麻,整體比較一般。招牌蕃茄焗日本黑豚豬扒飯配日本九州太陽蛋 $138對比炒飯呢個真係好食好多😋可能用左品質好啲既豬扒,所以豬扒食落唔會乾,仲幾淋😙蕃茄配蛋炒飯底真係好香🥰個太陽蛋就冇乜特別,加落去仲特登寫埋出嚟好似係想話比食客知佢地用日本蛋?🤔越式牛油蒜香雞翼(4隻)$68食落去d牛油好似煮燶左咁🤢邊食邊有陣苦味走出黎😵‍💫 而且超級無敵油!雖然係牛油雞翼,但對比其他餐廳佢太油,我地淨係每人食左一隻已經頂唔順😵不推薦!
黑松露安格斯牛柳粒炒飯 $118

招牌蕃茄焗日本黑豚豬扒飯配日本九州太陽蛋 $138