聞到好香好香嘅味道,抬頭一望,台式夜市嘅小食,緊係試下啦問老闆整緊咩咁香,佢話係和牛粒,點咗炒和牛粒、蒜蓉焗蠔、芝士雞扒、花枝丸、芋圓豆花得嗰幾個人,等咗25分鐘!!!!!!! 傻的嗎和牛粒: 極度失望! 30蚊得5粒極細嘅! 仲有幾條洋蔥,成碗嘢少得可憐,喂,想慪成本,唔捨得俾牛,都俾多d洋蔥丫! 食落去同聞落去都同頭先聞到嘅唔似。牛肯定唔係和牛,炒。到乾乾地老老地,唔易咬開蠔: 佢用手掂我隻蠔。我明個殼唔係食落肚嘅,但唔好用手掂我嘅嘢食啊… 唔係基本嗎? 蒜蓉好好食,粒蠔好細粒,點解個殼咁正常,粒蠔咁細粒? 1份3隻,全部3隻都係咁細,唔係巧合喎。同埋粒蠔無味嘅芝士雞扒: 唯一一樣唔係令人 😭嘅嘢食。但佢應該同我屋企樓下向同一間供應商攞貨,而佢賣28,我屋企嗰邊賣18…花枝丸: 成口粉,劣質丸,隨便喺街市買都好過佢。但無可否認佢d味粉好香好惹味,真係台灣味道。16蚊5粒又唔貴嘅。芋圓豆花: 噁心!!!!豆腐花唔係自製,係交貨嘅,一食就食得出,唔夠滑,石膏味重。芋圓外面熱個心凍嘅。食咗一啖成碗丟咗。大嗱嗱28蚊。重括嚟講係唔用心,求其嘅店。點解咁求其都等咁耐?
聞到好香好香嘅味道,抬頭一望,台式夜市嘅小食,緊係試下啦

得嗰幾個人,等咗25分鐘!!!!!!! 傻的嗎

重括嚟講係唔用心,求其嘅店。點解咁求其都等咁耐?
Waiting Time
25 Minutes (TakeAway)