呢日我聽朋友講西環站附近有間好好食又好玩嘅沙嗲串燒,係可以帶番屋企燒嗰隻,仲有個爐比埋你添!。我即日放工就諗住即刻買番屋企試下!因為呢幾日都落雨,諗住可以喺屋企燒下玩下!去到香港大學站,行2分鐘就到,好近好方便由於我事先打左電話去查詢,所以一去到就可以即刻決定買咩番屋企以下就係我帶番屋企嘅嘢:一個包裝精美嘅爐具,比我想像中細同輕巧,唔錯唔錯店舖好貼心咁用冰袋包起曬啲串燒肉同醬汁一番到家,就緊係急不及待開個爐出嚟睇下,準備燒。嘩!一開,原來實物係靚到咁!我超級鍾意!跟住就係我買嘅串燒肉啦,有雞牛羊豬然後係兩款醬汁,一個係辣嘅花生醬,一個係唔辣嘅原味花生醬黎個大合照先!準備燒!先預熱個爐5分鐘左右,就可以燒啦!幾靚!又好玩!部機隔離可以調教熱度,我自己就一路較到最大燒嘅部機下面仲有兩個盤,我就用嚟整熱啲花生醬然後就開餐啦!超級好食!又好玩!好食到相都唔記得咗影哈哈!唯有影竹籤正!好滿足!又好食又好玩!

去到香港大學站,行2分鐘就到,好近好方便

以下就係我帶番屋企嘅嘢:
一個包裝精美嘅爐具,比我想像中細同輕巧,唔錯唔錯

店舖好貼心咁用冰袋包起曬啲串燒肉同醬汁

跟住就係我買嘅串燒肉啦,有雞牛羊豬

然後係兩款醬汁,一個係辣嘅花生醬,一個係唔辣嘅原味花生醬

黎個大合照先!

準備燒!先預熱個爐5分鐘左右,就可以燒啦!幾靚!又好玩!

部機隔離可以調教熱度,我自己就一路較到最大燒嘅

部機下面仲有兩個盤,我就用嚟整熱啲花生醬

然後就開餐啦!超級好食!又好玩!
好食到相都唔記得咗影哈哈!
唯有影竹籤

正!好滿足!又好食又好玩!