2024-08-18 137 views
唔係好多人知道原來MegaBox旁邊有一個零碳天地成日喺冷氣地方 都想去吓郊外但係都冇時間 所以就揀咗喺呢間位於半露天的CafeHapi cafe 環境好舒適四周被花草,樹木所包圍着,除了有沙律、三文治、牛角包等輕食之外,還有意粉,特色咖啡價錢合理,唔少套餐都係70至80,一片綠油油的草地感覺好似去咗郊外咁,但係其實只係距離九龍灣地鐵站10分鐘,環境好綠化,影相都好靚青檸檸檬美式咖啡🍋青檸和檸檬是青新的組合喺炎炎夏日飲杯冰涼嘅咖啡最完美 酸酸地同Americano好夾香草蒜蓉牛油多士唔記得幾多錢,印象中十零蚊超抵,蒜香味好濃,多士好香脆抵食-蕃茄肉醬腸意粉 午市套餐78蕃茄肉醬用上牛肉和豬肉混合而成,醬汁好香濃,仲有法蘭克福腸切片,味道唔錯_蒜香辣蝦意粉 午市套餐$88 虎蝦仁好彈牙加上車厘茄、蒜蓉、辣椒,意粉軟硬適中,有驚喜,而且份量好足
唔係好多人知道原來MegaBox旁邊有一個零碳天地

青檸和檸檬是青新的組合
喺炎炎夏日飲杯冰涼嘅咖啡
最完美 酸酸地同Americano好夾

香草蒜蓉牛油多士

唔記得幾多錢,印象中十零蚊超抵,蒜香味好濃,多士好香脆抵食

蕃茄肉醬腸意粉 午市套餐78
_