前日同朋友去左間好有情調嘅西餐廳度食左餐好有feel既飯💖呢度d除咗嘢食好有質素之外,仲有好多位都好啱打卡,戶外位仲可以影到清真寺㖭丫‼️🧐我地食左:⬇️⬇️✨經典卡邦尼意大利粉✨ $148用料有培根、辣椒、帕瑪森起司同特級初榨橄欖油,夠哂講究‼️彈牙既意粉沾滿哂杰身濃郁既卡邦尼汁之後超級creamy ,每-啖都芝味滿滿,極度滋味👍🏻✨香烤豬鞍✨ $268厚切豬鞍肉味香濃又多汁,上枱既時候仲已經切好晒-塊塊,唔使自己切真係好方便🥰配菜仲有埋蘆筍、蘑菇、炸薯片同芝麻菜,種類豐富,口感多重,感覺好健康‼️✨烤蘆筍✨+ $68清新爽脆既口感好加分,小妹食得超開心🫶✨麵包布丁✨ $68質感鬆軟蛋香重,正👍🏻👍🏻✨傳統焦糖燉蛋✨ $88焦糖皮又薄又脆唔太甜,同軟滑燉蛋呢個組合真係絕對冇得輸💕🛑Library Restaurant and Bar📍尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓港鐵尖沙咀/尖東站 A2 出口,步行約1分鐘 #Libraryhkg #libraryrestaurantandbar #shisha #coffee #discoverhongkong #dessert #fusioncui
前日同朋友去左間好有情調嘅西餐廳度食左餐好有feel既飯💖

我地食左:⬇️⬇️

✨經典卡邦尼意大利粉✨ $148

用料有培根、辣椒、帕瑪森起司同特級初榨橄欖油,夠哂講究‼️

✨香烤豬鞍✨ $268

✨烤蘆筍✨+ $68

清新爽脆既口感好加分,小妹食得超開心🫶

✨麵包布丁✨ $68

質感鬆軟蛋香重,正👍🏻👍🏻

✨傳統焦糖燉蛋✨ $88

焦糖皮又薄又脆唔太甜,同軟滑燉蛋呢個組合真係絕對冇得輸💕

🛑Library Restaurant and Bar

📍尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓