十八夢

Meta Stages
銅鑼灣有好多餐廳,不過自從friend 帶我嚟食過依間餐廳後,佢就成為我心目中嘅number one🥇嚟到十八夢Meta Stage,你首先會經過一條Broadway 風走廊💡入到餐廳,依部白色三角琴同琴鍵絕對係打卡位🎹喺一個咁靚咁特別嘅環境食Lunch,感覺食物都會變得好味咗💕前菜💎燒牛肉沙律。黑醋欖油汁酸甜開胃,牛肉燒得香口,配沙律可以中和牛肉嘅油感主菜💎香煎紐西蘭比目魚柳•水瓜果白酒忌廉汁好鮮嫩,比目魚柳魚油十足,伴白酒忌廉汁令到成個配搭更smooth 主菜💎蟹肉蟹膏蟹子 •忌廉意粉蟹味極濃,每啖都係卜卜脆嘅蟹子,意粉質地彈牙,喺令人想一啖一啖keep住食嘅意粉💖