寫到第110篇, Starbucks 終於都要亮相了~話說Starbucks 始終有一定吸引力, 店員特別和善, 入它的店, 心情便特別舒暢, 每次有新飲品都好難不試一試!   今日遲放飯, 反正前幾天見到Starbucks又有新飲品推出, 這幾天一直都想試, 既然如此就今天試吧!  飲過就不用心思思了, 哈-哈-   Yo, Let's Go, go go go~~~一入店內, 哥哥仔見我拿著錢知我要買這杯Summer Berry Panna Cotta Frappuccino就介紹我開咭, 因為它們正在賣15周年紀念咭, 盛惠200大元!  內有200元儲值另送一張Tall Size飲品劵, 我想買的飲品本身要41元, 如upgrade 加3元, 如買咭等同如今日的一杯飲品免費了, 既然如此, 不用再考慮了吧!  (咁抵!!!!  <---Honey, 真係好抵, 唔買就唔係我啦!!!)說回杯Frappuccino, 甜, 非常甜, 面層有滿滿的鮮忌廉及莓子醬, 杯底的布甸奶味勁濃!  肥~ 我知!  但好味!  所以如果各位"不好"甜的就勿試了!!   "好甜"的: 都係
寫到第110篇, Starbucks 終於都要亮相了~

Yo, Let's Go, go go go~~~

說回杯Frappuccino, 甜, 非常甜, 面層有滿滿的鮮忌廉及莓子醬, 杯底的布甸奶味勁濃!  肥~ 我知!  但好味!  所以如果各位"不好"甜的就勿試了!!   "好甜"的: 都係盡量唔好試, 試完就大件事!  因為好容易'食過好味番尋味'!
 "有Quota"的就千萬不可錯過了!

其實上次出的一杯綠茶Frappuccino我已經想寫但當時找不到相片, 世事就是如此神奇, 今日出這篇, 綠茶張相很輕易就找到了, 都好味呀!  所以今次都是快快完成篇食評, 免得完了推廣期人家想試也錯過了!
2015-05-07
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$41 (Lunch)