2021-11-25 154 views
今日同老婆去咗行街,原來屯門咗好多商場,每個商場都連接住,去行街真係好舒服,行到有啲攰嘅時候開始要搵嘢食,問吓啲住屯門嘅老友有咩好嘢,佢介紹咗我嚟呢度飲咖啡,地址喺置樂花園附近,所以都好易搵 。kALEIDO COFFEE Chocolate 55 元一杯好香濃嘅朱古力,另外佢嘅牛奶味道好香甜,兩樣嘢配合一齊,令到個味道好有層次又香滑,作為一個朱古力愛好者,真係覺得好好味。我覺得飲朱古力一定要凍飲,因為凍飲有小水冰,令到杯朱古力唔會太過甜 。 正Matcha Latte 64 元一杯Latte 只要用心製作真係好好味,抹茶嘅味道好香好清新,加上牛奶嘅鮮甜味,兩者配合得天衣無縫,完全將抹茶嘅清新味帶咗出嚟,入口真係好清甜,奶味更加突出 正火腿芝士牛角包 40 元 牛角包已經焗到金黃香脆,入口非常鬆脆,而且帶點牛油香味,中間嘅芝士好多,芝士嘅香味再配上牛角包嘅鬆脆,真係好夾,而且仲好有層次同口感,真係未食過一個咁好味嘅牛角包,呢個簡直係必須要試 。
問吓啲住屯門嘅老友有咩好嘢,佢介紹咗我嚟呢度飲咖啡,
地址喺置樂花園附近,所以都好易搵 。
kALEIDO COFFEE
Chocolate 55 元

令到個味道好有層次又香滑,作為一個朱古力愛好者,
真係覺得好好味。我覺得飲朱古力一定要凍飲,
因為凍飲有小水冰,令到杯朱古力唔會太過甜 。 正
Matcha Latte 64 元
一杯Latte
只要用心製作真係好好味,抹茶嘅味道好香好清新,
加上牛奶嘅鮮甜味,兩者配合得天衣無縫,
完全將抹茶嘅清新味帶咗出嚟,
入口真係好清甜,奶味更加突出 正
火腿芝士牛角包 40 元

牛角包已經焗到金黃香脆,
入口非常鬆脆,而且帶點牛油香味,
真係未食過一個咁好味嘅牛角包,呢個簡直係必須要試 。