三個人叫左份母親節套餐,諗住抵d,包左三款前菜,海南雞,大蝦,鴛鴦肉骨茶,炒蘿蔔糕同飲品。落單時就問咩係鴛鴦肉骨茶啦,侍應話係白色新加坡胡椒味果種,咁無問題啦,反正㨂呢間都係為左食新加坡口味。落完單,好快出左份餐前小食 - 蝦片,都不太差。跟住送上三碗油飯,明明無叫,難道係送?定餐包左?無深究!繼續等其他餸出。跟住上到肉骨茶,係深啡色藥林味的馬拉口問,簡直係騙案!繼續同朋友一路食一路,侍應上左份胡椒蟹,同枱人都好興奮,立即手機先食,影左4-5分鐘,動筷子夾左落隻蟹度時,侍應就話出錯左,我地果碟應該係胡椒蝦,跟住收番并送去另一枱,但見住d筷子掂/插落隻蟹度,超嘔心呢!唔知邊個客人將要食我地的口水了⋯嘔~ 食左成晚,無樣有新加坡風味,得個蝦較似新加坡味,但都好乾好鞋肉。到埋單時,發現果3碗油飯係價值84蚊,但我地三個人根本無叫過,夾埋先食左半碗飯,但無計,食左,只好照俾錢,但感覺好似俾人老屈左呃錢咁。算!堅無下次!唔知食左口水尾的客人會否有另一番風味呢?!