2018-07-23 503 views
鍾意食麻辣嘅人真係要嚟呢度食下。平時喺香港一啲普通餐廳叫一啲辣嘅嘢食真係好難會搵到啲有質素嘅,因為香港人普遍唔係好食得辣。而我係呢間餐廳點嘅自選干鍋揀左孜然味既中辣就已經夠晒皮。平時就算食到好食嘅辣野多數都係花椒8角既香同麻辣,今次揀既孜然味都唔會輸比佢地,非常香口嘢味!有覺得我揀嘅材料全部都揀得好好**炸支竹/雞腎/肥腸/東風螺/薯粉**全部都好索味,既食到香辣,又食到食材嘅鮮味。特別要讚下個東風螺,30幾蚊原本都諗住可能得好少,但食食吓食極都仲有,數埋有18隻, 隻隻都大大粒,而且好食其實一男一女食完個干鍋已經幾飽,但衰就衰在開頭我哋眼闊肚窄,叫多咗個毛血旺。比干鍋佢唔算出色,個人唔太推薦。
自選干鍋
有覺得我揀嘅材料全部都揀得好好