2022-11-17
食飽午餐行咗一陣,想揾個可以望海嘅地方chill吓飲杯嘢,見都有30幾人嚟過呢間,雖然外表「神秘」,啲玻璃遮住晒,老公話試下啦。入到去烏燈黑火!店內店外都貼滿「不準拍攝」標誌 😵💫😵💫買咗杯ice cappuccino ($52), 加一杯荔枝冰茶($50)。俾完錢終於可以俾你行出「海景」位喇!行過條條窄巷去到「海景露台」,好細!只可以放兩張四人枱,已經有兩個人喺度,我哋坐另一張枱,望住啲石頭,因為坐枱嗰面無可能睇到海景😪😪 算,當休息吓啦。杯咖啡普通,無特別。杯冰茶其實係糖水!!🤮🤮 坐咗半個鐘,有蚊咬。走...... 無下次!網上話老闆無禮貌,我幸運無俾佢鬧,但全程買嘢攞嘢我有講唔該佢無講多謝,可能佢覺得佢益咗我俾個海景我坐下啦。😧😧