2019-03-15
忙左成2個月,終於叫做得閒返少少,見聽日唔洗返學,就帶埋阿囡去數碼港食飯,順便睇場戲喇。數碼港晚上食飯選擇其實唔算係好多。見忙左禁耐,又唔想求其食就算數,所以最後揀左奧壽司!夜晚7:30左右去到,人唔算好多。入到去坐低,樓底好高,空間感好夠,所以整體感覺好好!肚餓了!快啲睇下食咩野!睇左一輪,阿囡好有主意。玉子手卷+蟹柳手卷+三文魚子手卷我無份食,不過我見阿囡食到津津有味,一定唔會差啲去邊。燒雞翼串好食喎!有驚喜喎!燒得啱啱好!一人一串2隻!免治雞肉串好有心機,我同大人一人一串,佢就一串一隻碟,一串一隻蛋!雞肉串加生蛋加佢個汁,無得頂!燒牛柳粒串牛柳粒串,燒到剛好,唔會太老,唔會太林。無辨法,大人實在太中意食打邊爐,連去食日本野,都要打返個邊爐!限定蟹加牛肉火鍋二人前稻庭烏冬一窩上到黎,好大窩。入面有3隻蟹,好多好多菜,豆腐,薯粉,冬菇,金菇。我地煮見滾起咗,就一人夾左一隻蟹食住先,等啲菜慢慢煮林啲,入味啲!其實呢煲野,真心好大煲,食完其實已經好飽。不過一向眼闊肚窄的我地,又點會禁快完。重叫左雲丹蟹粥雖然已經好飽,不過個粥唔差,一人都食左成碗。地方好得,串燒好得,邊爐好得,蟹粥ok,最
肚餓了!快啲睇下食咩野!
睇左一輪,阿囡好有主意。
玉子手卷+蟹柳手卷+三文魚子手卷
我無份食,不過我見阿囡食到津津有味,一定唔會差啲去邊。
燒雞翼串
好食喎!有驚喜喎!燒得啱啱好!一人一串2隻!
免治雞肉串
燒牛柳粒串
牛柳粒串,燒到剛好,唔會太老,唔會太林。
限定蟹加牛肉火鍋二人前
稻庭烏冬
其實呢煲野,真心好大煲,食完其實已經好飽。
不過一向眼闊肚窄的我地,又點會禁快完。
重叫左雲丹蟹粥
雖然已經好飽,不過個粥唔差,一人都食左成碗。
地方好得,串燒好得,邊爐好得,蟹粥ok,最唔得係我個肚,再裝唔落啲野食了。🤣🤣