嘩,今次去試嘅食物簡直正到爆炸💥!淺嘗招牌酥皮烤鴨,簡直係扎實嘅美味體驗。佢個皮烤得啱啱好,又脆又香,啖啖肉嘅感覺真係過癮,滿滿嘅鴨肉配合薄餅同青瓜,嚟一啖,咸香中帶出微微甜味,真係夠曬享受😋。蒙古孜然小羊排同樣令人難忘,孜然嘅香味深入羊肉之中,香到入味,啖啖肉食落去既軟嫩又juicy。你話羊肉會膻?喂,嗰啲孜然同脂肪竟然神奇地中和左獨特嘅羊味,食落去簡直爽口別提!再嚟,嗰招牌小籠包就係霸氣外露,一咬落去,滿滿嘅肉汁四溢,每一啖都令人欲罷不能。至於清脆萵筍,就算冇啲前兩個咁突出,但都算係脆口清新,襯托咗其他菜式嘅味道。去飲茶就算咗,我嘅心思完全繫於食物之上。而且,店家仲好貼心,見我哋傾計傾得太投入,怕食物凍哂,叮囑我哋快啲食。這份心意,當然要加分啦👍!總括黎講,係一次正到無得彈嘅食物體驗!下次還想再嚟!👏👏👏