2021-06-17 867 views
次次嚟親觀塘都必買,之前係家姐買返嚟俾我食,食到上癮☺️我會上social media睇佢有咩新款,search 就揾到可以上網睇定有咩款,一早訂定🤪但係佢啲單多到好誇張,所以記得一早訂或者上去walk in買都得☺️ 不過有嗰食後感,如果你成個tart一次過食,應該會覺得好膩,所以我每次買完返嚟都會將嗰tart一開4,分開食😂 又可以試唔同味,而一啖咬落去真係好正☺️常駐款我會推介🙋🏻‍♀️- 鐵觀音巧克力脆脆撻 - 不過家姐話冇乜味,但我好中意食- 法式經典檸檬撻 - 如果檸檬撻Starbucks都好食家姐推介- Earl Grey 伯爵茶麻糬撻- 芝士奶蓋Oreo麻糬撻不過我自己就唔鍾意食麻糬,咬落去個口感好奇怪😂如果你買俾人,佢仲有兩撻一盒🥰唔一定要買6個🙋🏻‍♀️

常駐款我會推介🙋🏻‍♀️
- 鐵觀音巧克力脆脆撻 - 不過家姐話冇乜味,但我好中意食
- 法式經典檸檬撻 - 如果檸檬撻Starbucks都好食

家姐推介
- Earl Grey 伯爵茶麻糬撻
- 芝士奶蓋Oreo麻糬撻

不過我自己就唔鍾意食麻糬,咬落去個口感好奇怪😂

如果你買俾人,佢仲有兩撻一盒🥰唔一定要買6個🙋🏻‍♀️
TakeAway