2015-09-13 651 views
:hu上個月去食呢間好似幾出名嘅奶奶雞,真係食到啤一聲。個元祖奶奶雞d汁根本就係普通豉油雞汁,但濃度係十倍,咸到阿媽都唔認得,墊底個薯粉索完汁更咸,幾好口感都食唔落啦,d雞件又唔嫩,結果成碟雞只食左一半,連打包都嫌費事!!另外叫左個冷面,又係難食,d麵毫無咬口,唯一係片雪梨好食少少...野飲亦非常搵笨,咩柚子啤酒,原來只係普通韓國啤酒加"篤"柚子茶醬,一d都唔好飲,梨子味汽水亦只係雪碧...但每杯盛惠$4x...成餐較正常係生菜包烤牛...埋單盛惠$480(2位),早知食大煱口打邊爐好過!!唔該唔好再掛韓菜名目賣垃圾食物啦,呃到人幾耐?打呢篇食評只係提醒各位小心中伏,我唔明點解仲咁多好評,當晚連我鄰座嘅食客都話"d野好咸,間野麻麻",證明其實打手甚多,或者係跟風就覺得好食,自行定奪啦!!

元祖奶奶雞
烤牛生菜包
水冷麵
梨味汽水/柚子味啤酒
2015-08-13
$250 (Dinner)