對於勁鍾意食牛肉火鍋嘅我,初嘗616,貪佢d牛部位好多,又見OpenRice有好多好既食評,9半之後又有88折,諗住試下點知,真係覺得勁唔掂踩之前都要讚下佢1.調味醬料好足夠,多樣化2.員工服務態度幾好之後就係重點一開始點咗個牛骨湯底,見到好足料諗住冇死啦,點知個牛骨湯係無味,點咗五個唔同嘅牛肉部位,全部都冇牛味,啲肉質真係仲差過火鍋放題啲牛,唯一可以讚係個蝦滑都幾好食,個嘢飲幾好飲,最失望係個手打牛筋丸,真係好垃圾,完全冇牛筋嘅爽口,好似食緊一個熟咗嘅酒樓牛肉球咁,同我認知嘅潮汕牛丸爭幾皮,仲差過太興嘅牛丸,$48.6粒,真係建議大家唔好試。明明佢啱啱開舖嗰陣都聽過好多朋友話好食,可能分店開太多真係越嚟越劣,搞唔掂,希望店主真係要注意下,不過對我來講都冇下次,因為食開潮州牛肉火鍋店既我,比較上嚟真係好大傷害🤣無下次,sorry

點知,真係覺得勁唔掂
踩之前都要讚下佢
1.調味醬料好足夠,多樣化