2017-06-15 73 views
今日去咗朋友屋企打牌, 佢住香港仔嘅, 我今日運氣麻麻, 輸咗唔少錢, 就屈佢食餐好嘅, 佢就介紹樓下嘅一間打邊爐任食放題, 咁就一於應承啦!這間店既湯底原來係椰子雞煲湯底, 店員等湯底滾一滾之後, 為我哋安排放啲雞落個湯度, 再滾一滾大概三分鐘就食得啦, 先飲一飲湯底, 非常之清甜, 再食一食雞, 滑都不得了!!食雞之外. 仲有肥牛同埋豚肉無限量供應, 這兩個質素都不錯另外, 再可以喺食物吧檯 任拎丸類, 例如牛丸, 魚蛋, 豬肉丸, 墨魚丸,仲有各色蔬菜粟米添除此之外, 仲有炒飯炒麵, 非常之滿足, 炒飯味道唔錯, 添完又添!原來仲有軟雪糕食, 今晚真係大滿足!

食雞之外. 仲有肥牛同埋豚肉無限量供應, 這兩個質素都不錯

原來仲有軟雪糕食, 今晚真係大滿足!