2021-06-22 1893 views
一直想試呢間批好耐,因為網上評價極好😆,今次就買咗伯爵茶麻薯批🥧$33、抹茶柚子批🍵$33、焦糖布丁批🍮$33、錫蘭紅茶芝士批☕️$30賣相來講,四個批其實都幾靚😄;份量來講,一個人食一個批,已經係飽到想死😂;味道來講,普普通通🥲,有啲批太多味,搞到有啲怪伯爵茶麻薯批🥧$33,其實個伯爵茶味幾好,不過個麻薯餅底有啲怪,硬硬地口感麻麻😣抹茶柚子批🍵$33,乳酪柚子批係幾特別,幾清新,上面pat抹茶cream就無乜抹茶味,至於呢個批底話有brownie,就堅係食唔到☹️catalana焦糖布丁批🍮$33,無咩特別,有啲甜,我自己麻麻地玉桂味😑,同埋個餅底有啲燶咗😔雙層錫蘭紅茶乳酪芝士批☕️$30,上面白色pat cream就唔太重紅茶味,下面黑色個d連芝士都幾夾,大家都覺得呢個最好食😋

TakeAway