2022-01-23 1768 views
呢間酒樓只可以用「拉圾」來形容,好似返咗去90年代初。啲夥計對啲客人唔秋唔彩,啲普洱極難飲,坐得又迫,咁啱坐住隔離嗰條友係咁咳。我只當病毒係感冒,但係坐咁耐佢咳咁耐真係好煩擾。本應就唔關酒樓事但係佢好多地方都係吉而啲夥計要客人累埋一堆,應真差劣燒賣真係好難食,嗰啲油係一大陣益味,啲豬肉冇味道,又細粒。勁多味精嗰啲蝦餃非常難食,都唔知佢同邊個供應商買呢個排骨鳳爪飯係全間餐廳最好食,但係啲味精亦都好勁呢碟菜份量都好多,但係真係唔好食總之呢一間茶樓一無是處,啲嘢好難食,地方又污糟,好似香港一般的餐廳明明都冇乜客人都安排客人迫埋啲茶客一齊坐,呢個合和停車場每小時又非常之貴,唔會再去佢嗰度食

難食燒賣

甩皮蝦餃

嗰啲蝦餃非常難食,都唔知佢同邊個供應商買

呢個排骨鳳爪飯係全間餐廳最好食,但係啲味精亦都好勁

呢碟菜份量都好多,但係真係唔好食