2015-07-17 1328 views
對唔住,各位飯友,本身就係一個中意凌亂美既人,所以D相都系擺到好凌亂,冇乜次序。如有造成任何視覺的不便,咁你就齋睇文字喇。多謝合作。是日工作有壓力,建議同事吃得豐富D,一飽解千愁。於是忽發奇想要試試公司附近既黃記煌,好似係燜鍋,但係唔系火鍋,又同雞煲唔同。大概就係幾惹味既野喇。入直路,唔講甘多廢話,返工時間寫食評已經係罪該萬死,千刀萬剮了。我地一齊四個痳甩同事,雖然有壓力,但係都唔敢食太貴,經過我地開會討論之後決定試下佢地個午市推介雞翼Q彈燜鍋,特價$138.佢話夠我地食,唔夠就跟碗白飯。哈哈。我覺得我地好寒酸呀,幾個大男人食飯都唔敢嗌大佢。因為要養家嘛。打工仔係算死草gar la。評語:味道好惹味,加左野飲,$5就可以加野飲。冇火煮食,裡面有曬蔬菜同肉類,好多未試過既丸仔。哈哈。開心大發現,唔使同人逼。自自在在,輕輕鬆鬆咁,呢D先叫午膳嘛,平時果d茶餐廳,好似監倉輪飯咁。哈哈,心舒暢,翻公司喇。首先翻去check Facebook,然後睇下八卦,跟住同同事吹吹水。放工,打工仔嘛,咁既表現ok 喇。各位飯友,不妨多多嘗試一下平時覺得貴或者唔適合自己既餐廳而唔入,你可能會好似我咁,咁遲先

如有造成任何視覺的不便,咁你就齋睇文字喇。多謝合作。

是日工作有壓力,建議同事吃得豐富D,一飽解千愁。

大概就係幾惹味既野喇。

我地一齊四個痳甩同事,雖然有壓力,但係都唔敢食太貴,

佢話夠我地食,唔夠就跟碗白飯。

評語:味道好惹味,加左野飲,$5就可以加野飲。

各位飯友,不妨多多嘗試一下平時覺得貴或者唔適合自己既餐廳而唔入,你可能會好似我咁,咁遲先發現附近有好野。哈哈哈,人一世物一世。
好凌亂,哈哈,因為大家都喺度搵自己中意食既丸仔。
彈Q燜鍋
雞翼彈Q燜鍋
好蒙,蒙過蒙古,因為佢地話係食物既蒸汽。
雞翼彈Q燜鍋
總結,我地人頭40幾蚊,食得飽,飲得舒服,仲有落地玻璃大View添
2015-07-09
$40 (Lunch)
好凌亂,哈哈,因為大家都喺度搵自己中意食既丸仔。
彈Q燜鍋