以前由 大角嘴行出奧海城,多數會經過富多來,亦順道會行過 XO ; 這小店給我的印象是: 餐廳細細,但大大支煙囱猛噴著煙 - 午飯時門口總是很迫很多人。 疫情時,XO 停了好幾天來裝修;現在大煙囱不見了,不過,食物和質素有沒影響呢。。今日點了南洋咖喱牛腩加蛋飯;黃咖喱落重椰汁所以上菜時有點椰香,食落完全吾辣。牛腩師傅揀左坑腩,只得三小「嚿」但肉質十分腍,老人家細路也啱食。亦老實説,牛腩份量對我嚟講係小咗D - 不過,胃口人人有別,大家見圖可以有個參考。順道一提,加三蚊轉一杯滿滿既紅豆冰。總結: 四十蚊有碟咖喱腩飯,竟然仲有紅豆冰!仲有: 大大隻字寫住,逢星期三休息,大家記得喇。

順道一提,加三蚊轉一杯滿滿既紅豆冰。

總結: 四十蚊有碟咖喱腩飯,竟然仲有紅豆冰!

仲有: 大大隻字寫住,逢星期三休息,大家記得喇。