2014-03-17 1560 views
是日mother 話唔煮飯,同老爸行街街,叫我地四姐妹自己搵食啦~~兩個妹妹早少少過黎葵芳同我行街街,葵芳區已行到爛啦,都唔知仲有咩好行。無計啦,二妹放工又無咁快過到黎,惟有3條友漫無目的咁行啦~~終於等到二妹黎啦,幸好我地一早講左要食euro gogo,佢到前8, 9個字我地已去等位,要自已搵位等位,真係超多人 /_\二妹到前5 mins 終於有位啦,非常感動 T_T結果我地4人一開始先叫左2個意粉 & pizza一個。幾姐妹一邊食野一邊傾計真係好happy,二妹仲唔知講左個咩爛笑話,笑死我地,哈哈哈哈....傾下食下枱面已經無咩剩,再追加3樣野食。呵呵,結果四姐妹都叫左幾多野食,食完都快快閃人啦,讓座俾其他人,不過我地都食左成1.5小時。
二妹到前5 mins 終於有位啦,非常感動 T_T
結果我地4人一開始先叫左2個意粉 & pizza一個。
鮮茄香腸煙肉磨菇意粉
卡邦尼意粉
全百寶pizza

傾下食下枱面已經無咩剩,再追加3樣野食。
煙肉蘑菇薯蓉
香草汁海鮮意粉
煙肉芝士焗蘑菇
Other Info. : 侍應生清潔枱面曷抹得不夠乾淨,我地要用濕紙巾再抹
2014-01-08
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
卡邦尼意粉
煙肉蘑菇薯蓉