近排荔枝角開咗呢間川菜小食店,主打麻辣串燒同埋四川小菜。產品嘅外觀真係勁得意!😍😍😍 我哋order嘅雞煲同薯粉都係用罐頭入住😆 另外仲有酸菜魚,麻辣紅燒肉,巴東牛肉選擇,夠曬惹味😋 行街口郁香辣雞煲配土豆粉 $48 雞肉幾滑同埋入味,辣得黎又未至於要噴火😂 幾適合我口味。土豆粉有少少似烏冬,但係再彈口啲,冇平時嗰隻薯粉咁un胃。👍🏻串串咀 紅油麻辣味/ 藤椒味 1 人套餐 8 串 $482 人套餐 16 串 $93 由於我唔係太食得辣,所以揀咗藤椒味 。呢隻口味好香口,而且平時唔係成日有機會食到😋 個人認為必食款式係牛肚、鵝腸,海帶同風琴串。前面兩者爽口彈牙,海帶大大塊又健康,風琴串好索湯😍😍😍

香辣雞煲配土豆粉 $48

串串咀 紅油麻辣味/ 藤椒味