2010-12-19 3 views
回來了這個「絕望之地」,哈哈今天天氣酷熱,要由公司走過來,就必須要有一顆食家之心才能成事。顧名思義,今天我也是追隨食家祖先 = 舊老細o黎呢度會一會呢個HERO位置偏了點,似乎平時係做學生生意為主十款左右的三文治set 選擇,價錢比subway 低o的,大角咀又加上學生顧客嘛簡簡單單,要了雜切片肉腸三文治,另要一個蘋果批。出去買完就番位等Apple Pie,絕對見得人。批身實得o黎鬆化,亦唔係一整就散。蘋果餡豐富甜美,沒有麥記它們的酸味,反而有少少玉桂的清甜三文治的包是暖暖的鬆軟(我覺得太熱就會破壞o的肉同菜餡),切片肉同酒店自助餐的其實無咩分別。其一主要的還是沙律醬的運用及配料的比例。薯條都好好食,幾新鮮爽口。凍咖啡對辨值得推介的一間食店
回來了這個「絕望之地」,哈哈
位置偏了點,似乎平時係做學生生意為主

值得推介的一間食店
2010-07-02