2021-04-03 759 views
香芒唐虱魚沙律喺泰國食過一次一直都想回味😋疫情不能出國又想食唯有不斷咁搵下邊到有得食啦...皇天不負有心人✌🏻終於比我搵到九龍城隆姐泰國美食館可以食到咁就即刻去訂位🐎去到已經大排長龍心諗呢間餐館唔簡單😎等咗15分鐘左右就有位,入到去即叫香芒唐虱魚沙律、炸🍤餅、鐵板🦪餅及海南🐔飯,一馬當先海南雞飯迅速上枱啲雞好嫩滑配埋個飯真係感覺去咗泰國一轉咁有風味👍🏼跟住炸蝦餅我覺得炸到香脆但唔夠熱哩度扣分😌跟住就係熱辣辣嘅鐵板𧐢餅好足料好多蠔仔及芽菜而且啲蠔仔好新鮮點埋泰國辣醬滋味無窮😽跟住就係我期待已久嘅香🥭唐虱魚🥗上枱色彩繽紛又大碟香芒酸酸辣辣但可惜魚炸到好硬冇泰國食過果D炸到咁鬆脆但做人要🈵️足今餐飯性價比高值80分👍🏼🙌🏻👏🏻
2021-04-02
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
  • 海南雞飯
  • 鐵板蠔仔煎蛋