2022-12-06
每次經過開紅磡,都會掛住呢間拉麵☺️☺️✌🏽最鍾意光顧拉麵小店,因為每一間都會比到唔同嘅驚喜你,有啲可能係湯底,有啲可能係麵質,有啲可能係親切感😇😇🫶🏽 呢個就係我識個綜合來講比較出色嘅拉麵小店。推薦:⭐️限定王(芝士胡椒湯底$95):一開始都係以試食心態,唔知芝士同胡椒係咪夾!點不知食落,芝士中和左胡椒個陣沖味,而胡椒亦都令芝士無咁流 ☺️☺️🫶🏽但係襯湯熱芝士一定要盡快同啲拉面撈勻,咁就可以連埋啲芝士一齊食拉麵 🤭🤭出奇地好味,有時我會忍唔住連湯底都飲埋。碗拉麵亦都包咗半隻流心蛋,相當出色!⭐️味付竹筍($7):每次食拉麵都會額外叫一碗,口感正 呢排咁凍,食一碗熱辣辣嘅拉麵最啱☺️ 小店嘅職員亦都十分之熱情,有問必答,熱心助人。充分感覺到人情味 ☺️極力推薦大家黎試味道:🌼🌼🌼🌼🌼服務:🌼🌼🌼🌼環境:🌼🌼🌼🌼抵食:🌼🌼🌼🌼🌼
推薦:
⭐️味付竹筍($7):每次食拉麵都會額外叫一碗,口感正