2021-11-27 44 views
係卡位或者梳化位坐得舒服鍾意呢度嘅燈光設計天花係圓圓嘅燈感覺新潮現代感覺 配上藍綠色調牆上面掛住嘅食物相都好吸引令到真係肚仔好餓 嗱嗱聲叫咗幾個食 呢度仲要係冇加一!好抵食~♥︎ 青檸汁燒豬頸肉 Grilled Pork Neck w/line sauce $78一大塊擺盤好靚 又好食 有三隻醬汁都附上 用鐵盆裝住 真係好似去咗泰國一樣 自己落少少新鮮青檸 配埋啲醬汁 超正 !!♥︎ 泰式遊船濃湯河 牛丸 肥牛 boat fresh white noodle soup with beef balls and beef $78濃濃鮮味嘅湯底 加埋泰式湯河 每一條河粉都索晒啲汁係牛肉片大大塊 好似越南湯河咁生生地過一會就俾熱辣辣嘅湯整熟 係最好嘅口感仲有幾粒牛丸 彈牙好食~♥︎ 海南雞飯 Rice w/Hainanese Chicken $78可以+$10轉髀 啖啖肉 滑嘟嘟嘅雞皮 好嫩滑有埋兩舊大冬瓜嘅雞湯附上 配油飯 ♥︎ 泰式炒通菜 stir-fried tung choi in thai style $68一碗咁樣上 都幾大碗 有水準♥︎ 椰青 Coconut $38 可以刮埋啲肉食 清甜
係卡位或者梳化位坐得舒服

鍾意呢度嘅燈光設計天花係圓圓嘅燈
感覺新潮現代感覺 配上藍綠色調

牆上面掛住嘅食物相都好吸引
令到真係肚仔好餓 嗱嗱聲叫咗幾個食
呢度仲要係冇加一!好抵食~

一大塊擺盤好靚 又好食 有三隻醬汁都附上
用鐵盆裝住 真係好似去咗泰國一樣
自己落少少新鮮青檸 配埋啲醬汁 超正 !!

濃濃鮮味嘅湯底 加埋泰式湯河
每一條河粉都索晒啲汁
係牛肉片大大塊 好似越南湯河咁生生地
過一會就俾熱辣辣嘅湯整熟 係最好嘅口感
仲有幾粒牛丸 彈牙好食~

可以+$10轉髀 啖啖肉 滑嘟嘟嘅雞皮 好嫩滑
有埋兩舊大冬瓜嘅雞湯附上 配油飯