最近喺紅磡工作 約埋附近工作嘅朋友一齊食晏呢間日食店好多人排隊 上次黎到冇預到時間 等唔到就揾其他野食今日就早少少走去排隊 等左10分鐘入座店內有普通卡位同榻榻米座位今次店員就安排我地坐榻榻米聽朋友嘅同事講 呢間餐廳個廚係日本人亦推介定食係咁多野食之中CP值最高睇左陣menu 我地都揀好野食 等左大約十分鐘 d定食陸陸續續上枱1. 吉列池魚定食喺朋友嘅推介下 我叫左吉列池魚定食配菜有沙律、麵豉湯、酸菜同日本蘿白主食有吉列池魚同白飯吉列池魚可點沙律醬同燒汁吉列池魚好香脆但講真我食唔出同其他魚柳有咩分別而且味道唔係話好突出所以我唔推介食呢道定食2. 燒日本豬腩肉定食配菜方面同上 主食就係燒豬腩肉呢道定食我超級推介豬腩肉入口即溶 而且入晒燒汁味食落口果陣油脂、肉味同燒汁味好夾好惹味可以話一試難忘 回味無窮但如果你係減肥中人士 請要回避最後埋單每人88蚊 冇加一當中有朋友叫左網燒牛肉定食 都係一個好選擇 不過我冇影到相就唔多提了總結呢間餐廳真係唔錯 食物有水準 食晏cp值幾高 抵佢每日咁多人排隊!
最近喺紅磡工作 約埋附近工作嘅朋友一齊食晏

等左大約十分鐘 d定食陸陸續續上枱

1. 吉列池魚定食
吉列池魚定食

喺朋友嘅推介下 我叫左吉列池魚定食
配菜有沙律、麵豉湯、酸菜同日本蘿白
主食有吉列池魚同白飯

燒日本豬腩肉定食

配菜方面同上 主食就係燒豬腩肉
呢道定食我超級推介

豬腩肉入口即溶 而且入晒燒汁味
食落口果陣油脂、肉味同燒汁味好夾好惹味
可以話一試難忘 回味無窮

但如果你係減肥中人士 請要回避

最後埋單每人88蚊 冇加一
總結呢間餐廳真係唔錯 食物有水準
食晏cp值幾高 抵佢每日咁多人排隊!
2021-05-14
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$88 (Lunch)
燒日本豬腩肉定食