2022-06-02 1414 views
4號烤吧 (西環)西環卑路乍街116-122號聯康新樓1樓A號舖呢間鋪嘅店員真係好熱情,由我地一坐低,佢就俾咗兩杯水我哋,同埋同我哋推介店舖嘅招牌小食,店內嘅裝修都坐得好舒服,有一部好大嘅電視,播住啲好熱門嘅流行曲,服務簡直好似XX撈甘,仲有圍裙俾你,咁你唔會整污糟件衫。束莞佬雞煲(半隻)雞件好滑,亦都唔會鞋口,數量都好多,今次東莞佬嘅醬汁好特別,配料有芫荽、洋蔥、韭菜、特別自家製醬料。值得一試燒韭菜(串)本身冇得點燒韭菜,點知好熱情嘅哥哥話依家可以點,所以佢就幫我哋叫咗。不得不提,店員都超級熱情!燒韭菜好多汁,一般喺出邊嘅串燒韭菜都會乾爭爭,但係佢唔會,一路食一路有汁出嚟。雞肉串、雞軟昌串、燒牛利串因為我哋真係太鍾意食串燒,所以今次都唔放過食串燒嘅機會,今次嗌咗好多串燒,雞肉串燒、雞軟骨串、燒牛脷串,全部都嗌咗BB辣,牛脷串特別深刻,因為咬落去覺得好脆。好好味❤️雞泡魚乾雞泡魚魚缸都唔係周圍得食,雞泡魚乾配上沙律醬真係一級正。烤豬手(隻)想講個烤豬手真係好正,超滑!同埋幾乎係唔使挑骨頭,同埋$40有⼀大碟真係好正!燒原條茄子(條)蒜蓉超多,超啱我呢個重口味人士!大大份唔使爭!👍🏻👍🏻👍
4號烤吧 (西環)
西環卑路乍街116-122號聯康新樓1樓A號舖

束莞佬雞煲(半隻)

燒韭菜(串)

雞肉串、雞軟昌串、燒牛利串

雞泡魚乾
雞泡魚魚缸都唔係周圍得食,雞泡魚乾配上沙律醬真係一級正。

烤豬手(隻)

燒原條茄子(條)
蒜蓉超多,超啱我呢個重口味人士!大大份唔使爭!👍🏻👍🏻👍🏻

烤風琴豆卜(串)
豆卜係超級脆,第一次食咁脆嘅豆卜!估唔到燒出嚟會係咁嘅口感🤓
2022-06-01