2019-03-18 45 views
咁啱見到宣傳版望落幾抵食,200蚊到就食到好多野,所以試下。有飲品例如清熱既椰青,豆漿嗰啲,我就揀左竹蔗茅根。估唔到係500ml成枝上咁多🥰另外會有南瓜粒,粟米,芋頭粒包埋。可以自選8款海鮮我地揀左肉蟹,鮑魚,蟶子,蠔,花甲,鮮魷,帶子,貝殼。餐廳好貼心有埋牌教你煮海鮮既先後次序同時間,所以唔驚煮太熟或者唔熟。最驚喜既係肉蟹!真係好甜好多肉啲蟹膏好正😋😋😋食完海鮮先會上肉類,菜等。我地叫左西班牙梅頭肉,肥牛,炸芋頭,花膠仔,蒿荀,金菇。梅頭肉比肥牛更好味因爲好嫩好有豬味。食到一半已經覺得好飽,個肚頂住頂住咁,但係仲有精華未食-就係個粥底。因爲有海鮮同啲肉令到個湯勁好飲!配埋粥同菜脯仲有豬油咋。食到停唔到口!超正❤️
另外會有南瓜粒,粟米,芋頭粒包埋。

可以自選8款海鮮

梅頭肉比肥牛更好味
因爲好嫩好有豬味。
  • 西班牙梅頭肉
  • 肉蟹