2021-07-31 112 views
曾經係旺角店啱啱開業個陣食過,轉眼間就已經開左3間分店。質素Keep到,仲多左好多新菜式選擇。呢間永遠都係諗唔到食咩既時候既選擇,因為高質唔會中伏。舖頭有Lunch Set同Dinner Set。今次我夜晚去,所以嗌左Dinner Set。澳洲草飼牛柳蒜香意大利扁麵 $168牛柳肉質嫩滑,熟度啱唔好,仲有少少通紅醬汁唔知點解有啲似燒汁,感覺好似食緊中西fusion菜咁蒜片勁多,以我咁鍾意蒜頭既人黎講係勁滿足總體好味 但個人黎講唔鍾意三色椒🫑😂法國野菌鮑魚雞肉香草醬意大利燴飯 $168呢個係朋友點嘅,上面真係有成嚿鮑魚,而且唔係唔好食嗰種,咬落去有咬口。飯軟硬適中,粒粒分明。即製梳乎厘班戟 6折後$53 (+$12 Dreyer’s icecream)幫襯Dinner Set嘅話甜品有六折我哋仲加咗錢轉左曲奇雪糕。梳乎厘好鬆軟,蛋味濃
呢間永遠都係諗唔到食咩既時候既選擇,因為高質唔會中伏。

澳洲草飼牛柳蒜香意大利扁麵 $168
牛柳肉質嫩滑,熟度啱唔好,仲有少少通紅
醬汁唔知點解有啲似燒汁,感覺好似食緊中西fusion菜咁
蒜片勁多,以我咁鍾意蒜頭既人黎講係勁滿足
總體好味 但個人黎講唔鍾意三色椒🫑😂

法國野菌鮑魚雞肉香草醬意大利燴飯 $168

幫襯Dinner Set嘅話甜品有六折
我哋仲加咗錢轉左曲奇雪糕。梳乎厘好鬆軟,蛋味濃