2022-05-15 197 views
生酮咗一年多,最近都轉回低碳醣飲食,因盡量都唔食太多碳水,所以粉麵飯都盡量唔食,要食真係會心思熟慮去揀一餐。湯粉麵中,喇沙算係本人頭號喜愛,當然有Quota 一定食至愛,就去好耐冇食嘅榮少,一個樣樣都想嘅情況下,就要咗碗雜錦喇沙,今次要咗瀨粉米粉底,另外要杯橙檸茶。太耐冇去,今次發現改為qr code 落單,都算方便。驚喜發現仲有肉骨茶湯底,自我掙扎咗一輪,最後都揀喇沙。榮少嘅喇沙,湯濃而唔會死咸,係我鍾意嘅原因,明知肥人禁忌,但魔鬼係面前,都忍唔住飲咗d,確實好味。環境方面,小店作風,當日舖面同廚房各有各播歌,我就冇所謂,要靜嘅就自己考慮,清潔度對我黎講,算係合格,服務亦快手禮貌,以街坊價又好食,榮少值得一試。
2022-05-13
Type of Meal