2021-04-16 40 views
兩個食得之人見面當然食放題係最實際 !去朋友屋企附近呢間韓式燒肉店準備大吃一餐,呢度位置好闊落餐廳都幾大間唔怕多油煙所以都幾推介。韓燒食物之外佢仲有啲前菜熟食食物例如炸雞,年糕,水冷麵等,另外仲有甜品飲品都係任飲任食。肉類嘅選擇都非常多,味道可大致分調味,辣味同原味。牛肉都好多種類,牛脷,雪花牛,牛肋骨,牛柳等,重點係咩,有質素之外仲要任食,爽。牛肉味濃,而且每款都有唔同口感,嫩d,肉質厚實d,一路食一路燒,熱辣辣食,夠晒惹味。佢另外亦提供唔少海鮮如蠔,扇貝,蝦,帶子等,都係回本之作。韓燒呢到除左密密燒,甜食都係我最愛之一,食到個口暖笠笠再換個口感食枝冷凍雪條,呢到雪條都有好幾款可以揀,仲有其他甜品,所以真係飽到上心口,仲要價錢實惠,會encore!

佢另外亦提供唔少海鮮如蠔,扇貝,蝦,帶子等,都係回本之作。