2020-01-18 1485 views
黎得小欖就緊係黎里個超大型bbq場, 又有位泊車 又有小朋友岩玩既遊戲 同 playground, 天氣一凍凍地就當然今日就約晒我成班朋友 過黎bbq先啦, 剩係帶個人黎就得 乜都唔洗買。 仲可以自己揀位坐, 鐘意坐邊就坐邊, 任燒任食, 款式多就一定。 價錢真係無得輸 仲平過自己買野, 超野味香辣魷魚, 食左勁多, 燒乾小小就食得點小得雞翼 都有幾隻味, 蒜香, 土匪, 香辣我自己就最鐘意香辣, 夠晒入味所有平時會燒既 豬牛雞, 蔬菜應有盡有。 剩係豬扒我都食左3塊, 想唔飽都唔得, 麵包法包, 海量既丸。 而且燒既時間夠晒長, 夜晚黎燒到幾點都得咁濟。食飽同小朋友 去玩完返黎 又可以再食過。 每逢轉凍都一定會黎幾次, 燒返夠皮。 下次又會再黎, 希望唔好無晒位啦

超野味香辣魷魚, 食左勁多, 燒乾小小就食得