2021-09-12 114 views
門口就有一張長凳可以提供俾人等位或者等外賣坐。門口仲放左餐牌俾人睇下食咩,配合埋落地玻璃窗,有設計感,遠睇好似一間屋,有分上下層。入面比較細,不過都有分幾張檯,可以坐到20人左右。設計係唔錯,但位置比較細,拎得多野都好難有位放。天麻川芎白芷燉魚頭$62成日聽老一輩講呢個湯可以治頭痛,有冇功效就睇每個人體質,但睇返湯,d料都好足,有魚頭同各樣唔識既藥材,雖然有魚,但飲落都唔會好腥,相當不錯!因為真係好中意飲湯,又叫多個湯,花菇准山圓肉燉花膠$68足料就唔再多講,呢個湯本身覺得會冇咩味,准山同花膠係冇味,主要靠花菇同圓肉令湯比較入味,整體都唔錯!3薑蔥霸王雞$58呢個比想像中差少少,味道比較淡,但雞肉至少唔會有雪味,不失不過!蒜蓉蒸開邊蝦籠仔飯$58呢個飯都可以,蒜蓉滲入蝦到,所以好夠味!炒娃娃菜就冇咩特別,都係一般做法
天麻川芎白芷燉魚頭$62
成日聽老一輩講呢個湯
因為真係好中意飲湯,又叫多個湯,花菇准山圓肉燉花膠$68
薑蔥霸王雞$58
蒜蓉蒸開邊蝦籠仔飯$58
呢個飯都可以,蒜蓉滲入蝦到,所以好夠味!

炒娃娃菜就冇咩特別,都係一般做法
2021-09-08