偶然同朋友去開油麻地所以睇下附近有咩食,見到呢間d環境幾靚野食相又好似幾吸引所以黎試下,其實之前試過好多次睇相但中伏ge餐廳所以都無乜好大期望純粹係見環境靚又喺開果頭就去試下。黎到睇到個場d裝修佈置都係香港比較少有ge小清新外國風格,睇得出d decoration details都好有心思,原來佢地係有做埋wedding venue的,都好適合小型cocktail。之後睇menu覺得都幾多野啱食,好似我怕肥唔食澱粉都有好多選擇,最後我地揀左魚,牛油果蝦沙律,雞翼,蟹肉多士,啤酒薯條(朋友話好想試😅)同ribs!個蟹肉多士係撈左沙律加埋d蟹子口感好清新最啱夏天食,最鐘意個toast夠薄夠脆!個魚皮脆肉嫩一d都唔鞋口,下面仲有波菜同磨菇加埋個汁味道啱啱好!仲有上面d脆脆金菇然後我地掛住食野同傾計其他野都唔記得左影😩😩😩 個雞翼好夠味又脆,不過個人覺得比較似bbq多過buffalo味因為醬汁偏甜。另外個辣椒牛油果蝦沙律都好推薦,牛油果好新鮮熟度啱啱好!蝦都好爽口!不過沙律本身係無咩醬跟的。最後!我忍唔住食炸幾條薯條因為望落實在太吸引而朋友又係咁話好味🙄 個薯條好脆同埋本身已經有味,果然真係食

然後我地掛住食野同傾計其他野都唔記得左影😩😩😩

最後!我忍唔住食炸幾條薯條因為望落實在太吸引而朋友又係咁話好味🙄 個薯條好脆同埋本身已經有味,果然真係食到停唔到🙊

好surprise喺廟街附近竟然有d咁有質數ge西餐,而且入面環境氣氛都好好,唔會好似好迫好多人好嘈咁,成餐飯都食得好舒服,服務都好友善,價錢亦都好affordable,會再來的🙂

• 蟹肉多士